Főoldal Ajánlom ismerősömnek Kapcsolat


Gyógy- és fűszernövények

Torma
 
Fehér, és sima héjú változata édeskés, a szürke , érdes héjú erősen csípős. Maró csípősségét melegítéssel lehet

csökkenteni , de nem vízben főzve, hanem reszelve, szárazon, lábosban. Levegőn gyorsan oxidálódik , azaz megbarnul. Felhasználható mártásnak, szelídíthető tejszínnel ,

citromlével , almával. Ízesítés nélkül, szárazon reszelve főtt kolbász, főtt sonka mellé való.. Hámozva, szeletelve a téli savanyúságok páclevének ad különleges zamatot.
 
--- Vissza ---
Ajánljuk


Most megy a TV-ben:

Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép