Főoldal Ajánlom ismerősömnek Kapcsolat


Gyógy- és fűszernövények

Vanília
 
Jellegzetes illatú, és ízű növény. Magas nedvtartalmát érdemes megőrizni a kiszáradástól, mert könnyen dohosodik.

Vízhatlan csomagjának felbontása után célszerű porcukor között, jól záródó üvegben tartani. Lényegében minden édességhez , tésztákhoz , süteményekhez felhasználható abba

belefőzve, illetve szemcsésre aprítottan a nyersanyagba keverve. A vaníliás cukor vanilinna,l mesterséges vaníliaaromából készül.

Hatását tekintve ártalmatlan fűszer, de a

vele készült tej, tojás,tartalmú krémfélék gyorsan romlanak, hamar a szalmonellák táptalajává válnak.
 
--- Vissza ---
Ajánljuk


Most megy a TV-ben:

Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép