Főoldal Ajánlom ismerősömnek Kapcsolat
 -->
eszközök:

Homeopátia gyermekeknek
A homeopátia olyan alternatíva a szokványos kezelési módok, gyógyszerek mellett, amely biztonságos, nem toxikus, ugyanakkor hatásos, gyors enyhülést, gyógyulást hoz.

Tény, hogy a gyermekek nagyon jól, a felnőtteknél jobban reagálnak a homeopátiás terápiára, mert az ő esetükben betegség természetes lefolyását, gyógyulási képességüket még nem torzítja el sok hagyományos gyógyszer szedése. Alkalmazása néhány alapvető szedési szabály megtartása mellett egyszerű, a gyermekek készségesen együttműködnek, szívesen beveszik az édes golyókat. Több golyó esetleges bevétele esetén sem kell gyógyszermérgezéstől tartanunk, esetleg a szerre jellemző tünetek erősödhetnek fel. Ilyenkor megfigyelésen kívül másra nincs szükség.Homeopátiás kezeléssel nemcsak gyorsabban gyógyulnak a gyermekek, hanem ritkábban lesznek betegek, az immunrendszerük is erősödik. További fontos szempont, hogy a szülők aktívan részt vehetnek gyermekük gyógyításában, egészségük megőrzésében, hiszen a homeopátia alapja a megfigyelés. A gyermekeket ugyanis személyiségének és nem kizárólag betegségének megfelelően kezeljük. A homeopátia célja az öngyógyító mechanizmus serkentése és nem a betegségek elnyomása.

A homeopátia további előnyei a gyermekeknél:
Már újszülött kortól kezdve alkalmazható

Nincs mellékhatása

Nem okoz gyógyszerallergiát

Erősíti az immunrendszert

Összeegyeztethető más, hagyományos kezelési formákkal

Alkalmas testi és lelki panaszok gyógyítására


Akut betegségek esetén, sérülések esetén is alkalmazhatók - fontos azonban megjegyezni, hogy nem kielégítő vagy elhúzódó gyógyulásnál, krónikus esetben mindig kérnünk kell gyakorlott homeopata orvos segítségét, aki hagyományos orvoslási és a homeopátiás ismeretekkel is rendelkezik és folytatni tudja a kezelést.
Nyomtatható változat

Megosztás a Facebook-on

Ajánlja a cikket
--- visszalépés ---
forrás: homeopatia.info.hu
Ajánljuk


Most megy a TV-ben:


Küldj egy névnapi képeslapotnevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép