Főoldal Ajánlom ismerősömnek Kapcsolat

 


Hozzávalók:
1 kg kicsontozott felső csirkecomb (de lehet csontos is, nekem éppen kicsontozott volt itthon),
2 ek apróra vágott friss bazsalikom,
2 gerezd fokhagyma összezúzva,
2 ek olaj,
3 ek fenyőmag ,
só,
bors,
2 db paradicsom

Elkészítés:
Egy mély tálban összekeverünk 1 ek bazsalikomot, 2 ek felaprított fenyőmagot, a fokhagymát és 2 ek olajat. Ezután ehhez a keverékhez teszünk még sót és borsot. A csirkecombokat alaposan megfürdetjük a pácban és hűtőszekrénybe állni hagyjuk néhány órát. Előveszünk egy tűzálló tálat és a csirkecombokat egymás mellé sorakoztatjuk. Előmelegített 180 fokos sütőben 40 percig sütjük.Amíg sülnek a combok a paradicsomokat meghámozzuk, apróra felvágjuk és hozzáadjuk a maradék bazsalikomot majd ízlés szerint sózzuk. Végül a csirkére öntjük és további 10 percig sütjük. Tálaláskor megszórjuk pirított fenyőmaggal és mozzarellagolyók kíséretében fogyasztjuk.
A recept ajánlója: Oti


 
Még több karácsonyi recept

--- Vissza ---


 

Ajánljuk

ADVENTI KALENDÁRIUM

Online karácsonyi rádió
Hallgasson bele a legjobb karácsonyi zenékbe!




Most megy a TV-ben:


Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép