Főoldal Ajánlom ismerősömnek Kapcsolat

 


Fél kiló savanyú káposztát és egy nagy fej vöröshagymát apróra vágok és két evőkanál paradicsompürével, 1 teáskanál piros fűszerpaprikával, babérlevéllel, ízlés szerint erős paprikával, sóval, őrölt borssal, vízzel felöntve puhára főzöm. A 1 ½-2 kg-os afrikai harcsa szeleteket előzőleg besózom, majd a levesbe téve lassan kb. negyed órát főzöm. Tejföllel ízesítem, de lehet belekeverni 1 evőkanál mustárt, vagy ha nem elég savanyú, akkor citromlevet.
A recept ajánlója: Terka


 
Még több karácsonyi recept

--- Vissza ---


 

Ajánljuk


Most megy a TV-ben:

Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép